Short form video

TikTok

Met 85% van de jongeren die dagelijks online video's consumeren, heeft Techniek College Rotterdam de kracht van short form video's omarmd om de volgende generatie technici te inspireren. Door echte studenten, docenten en hun projecten in de spotlight te zetten, kiezen we voor een benadering die authenticiteit en creativiteit combineert.

Techniek College Rotterdam
Maart 2024
Social media
0
1

Begeleiding door ons

We produceren niet alleen short form video's en beheren TikTok, maar begeleiden ook de studenten.
0
1

Vaste draaidag

Samen met de studenten plannen we iedere maand één draaidag.
0
1

Contentplanning

We delen een gezamenlijke contentplanning, welke door ons wordt beheerd.
Onze aanpak

Het social media traject is begonnen met een dynamische kick-off sessie. Tijdens deze sessie stellen we niet alleen een contentplanning samen, maar duiken we ook diep in de drijfveren van de huidige studenten om voor het Techniek College Rotterdam te kiezen. Deze inzichten helpen ons bij het creëren van video's die de juiste snaar raken bij potentiële studenten.

Elke maand organiseren we een opnamedag, voorbereid door ons team. Gemiddeld produceren we tijdens deze dagen 12 video's. Deze aanpak stelt ons niet alleen in staat om constant nieuwe video's te produceren, maar zorgt er ook voor dat we altijd een stap voor zijn met materiaal voor de komende maand.

No items found.
Het eindresultaat

Bekijk dit ook

No items found.

Misschien ook interessant?

No items found.
No items found.