Crystalline V2

Bekijk video

Technobis Crystallization Systems was in februari 2023 op zoek naar een unieke manier om de Crystalline Version 2 aan te kondigen en de unique selling points van dit product goed over te laten komen. PixelX werkte hiervoor een concept uit voor een interactieve video. Uit onderzoek blijkt namenlijk dat interactieve video's tot wel 3x langer worden bekeken.

Technobis
February 2023
Interactieve video
A unique guided tour

Na de eerste briefing zijn een videostrateeg en een visueel ontwerper van PixelX aan de slag gegaan met de uitwerking van een concept. Er is gekozen voor een unieke locatie in een medisch laboratorium, passend bij het product dat we wilden presenteren. De combinatie van deze unieke locatie, een presentatrice en de juiste belichting droegen bij aan een high-tech uitstraling. De opnames waren onderverdeeld in vier hoofdstukken, waarin elk een functie van het Crystalline-instrument werd belicht. De kijker heeft zelf invloed op het verloop van het verhaal en kan kiezen welke onderdelen van de video hij wil bekijken.

No items found.
0
1

Conceptontwikkeling

We zetten onze creatieve koppen bij elkaar om een pakkend en innovatief concept te bedenken dat niet alleen aanspreekt, maar ook blijft hangen.
0
1

2 draaidagen

Tijdens de draaidagen brengt het productieteam het concept met passie en aandacht tot leven.
0
1

interactieve video

De gebruikers zijn in staat om keuzes te maken en acties uit te voeren tijdens het bekijken.
0
1

Campagne

De video wordt ontworpen om de boodschap van de campagne op een impactvolle en visuele manier over te brengen.
0
1

lancering

De introductie van een nieuw product, dienst, project, evenement, of iets vergelijkbaars.

Aanpak

Swipe to explore
0
0

Concept

Na akkoord op onze offerte, nodigen wij alle stakeholders uit tot een kick-off sessie. Dit vindt online, bij ons- of bij jullie op kantoor plaats. Tijdens deze sessie is het hoofddoel een gezamenlijke visie te creëren, om effectief de volgende fase in te gaan. Denk aan:

  • Het vaststellen van de doelgroep;
  • Het vormen van een strategie hen te bereiken;
  • Het creëren van de centrale boodschap;
  • En het opstellen van de planning.
0
0

Pre productie

Bij definitief akkoord op het concept, regelen wij alles om over te gaan tot de productie! Zo schrijven wij het script, denken shot-lists uit en maken een planning voor de draaidag(en). Dit natuurlijk altijd in samenwerking en volledig in lijn met het concept.

0
0

Productie

Na definitief akkoord op al het voorbereidende week, gaan we produceren. Creativiteit drijft ons tot het maken van vernieuwende oplossingen die verhalen tot leven brengen en een blijvende impact hebben.

Het eindresultaat
"A CREATIVE AND OUT-OF-THE-BOX-APPROACH BY THE PIXELX TEAM. GREAT JOB!" - Geraldine van der Voort

Misschien ook interessant?