Morgen is van jou

Bekijk video

Voor De Haagse Hogeschool hebben we een studiekiezer campagne ontwikkeld genaamd “Morgen is van mij”, die zich richt op het inspireren en motiveren van toekomstige studenten.

De Haagse Hogeschool
October 2022
Brandmovie
Onze aanpak

Ons creatieve voorstel omvatte de ontwikkeling van een dynamische brand movie, waarin de verhalen van studenten uit verschillende studierichtingen werden belicht. Elke student had een interactie met het centrale symbool: de zeepkist, die staat voor het pad naar het bereiken van hun idealen.

Naast de brand movie hebben we zes domeinvideo's geleverd waarin we dieper doken in de ambities van elke student, in lijn met de toekomstvisie en mogelijkheden van het domein. Deze video's helpen toekomstige studenten zich te identificeren met de personages en domeinen.

No items found.
No items found.

Aanpak

Swipe to explore
No items found.
Het eindresultaat

Deze content wordt niet alleen ingezet op social media, maar ook in tramreclame en in alle studiekiezer campagnes van De Haagse Hogeschool voor de komende jaren. 

Door deze brede en consistente inzet van de campagne "Morgen is van mij", hebben we een krachtige boodschap overgebracht die de fantasie van toekomstige studenten moet prikkelen.

Misschien ook interessant?