TV-commercial

Bekijk video

In opdracht van PC Uitvaart hebben wij een bijzondere najaarscampagne uitgevoerd. Ons doel was om een krachtige video voor merkbekendheid te creëren, die op een luchtige manier de doelgroep aanspreekt en het gesprek over uitvaartplanning op gang brengt, zonder daarbij de ernst van het onderwerp te bagatelliseren.

PC uitvaart
September 2023
Campagne video
Onze aanpak

We hebben een videocampagne ontwikkeld die de boodschap op een luchtige wijze overbrengt. Het verhaal van stoere bikers die onverwacht bij de uitvaart van hun kameraad in een traditionele kerk belanden, biedt een humoristisch contrast dat de aandacht trekt. Tegelijkertijd benadrukt het de waarde van het vastleggen van persoonlijke wensen voor een uitvaart die aansluiten bij de overledene.

No items found.
0
1

Impact maken

Creativiteit drijft ons tot het maken van vernieuwende oplossingen die verhalen tot leven brengen en een blijvende impact hebben.
0
1

2 draaidagen

Tijdens de draaidagen brengt het productieteam het concept met passie en aandacht tot leven.
0
1

Doelgroep analyse

Met een scherpe blik duiken we in de wereld van onze doelgroep om content te creëren die niet alleen aanspreekt, maar ook impact maakt.

Aanpak

Swipe to explore
0
0

Concept

Na akkoord op onze offerte, nodigen wij alle stakeholders uit tot een kick-off sessie. Dit vindt online, bij ons- of bij jullie op kantoor plaats. Tijdens deze sessie is het hoofddoel een gezamenlijke visie te creëren, om effectief de volgende fase in te gaan. Denk aan:

  • Het vaststellen van de doelgroep;
  • Het vormen van een strategie hen te bereiken;
  • Het creëren van de centrale boodschap;
  • En het opstellen van de planning.
0
0

Pre productie

Bij definitief akkoord op het concept, regelen wij alles om over te gaan tot de productie! Zo schrijven wij het script, denken shot-lists uit en maken een planning voor de draaidag(en). Dit natuurlijk altijd in samenwerking en volledig in lijn met het concept.

0
0

Productie

Na definitief akkoord op al het voorbereidende week, gaan we produceren. Creativiteit drijft ons tot het maken van vernieuwende oplossingen die verhalen tot leven brengen en een blijvende impact hebben.

0
0

Post productie

De productie is goed gegaan en alle benodigde beelden zijn opgenomen! We delen een samenvatting van de draaidag(en) en nogmaals de post-productie planning. Aan de hand van het concept maken wij de V1. Door gerichte feedback, komen we in samenwerking tot het beste eindproduct! 

  • Oplevering altijd in meerdere tussenversies. V1, V2, Final;
  • Actieve samenwerking tussen team PixelX en opdrachtgever.
0
0

Win

Na definitief akkoord op de deliverables, nodigen we de opdrachtgever uit voor een project evaluatie. Zo worden we samen beter! 

Het eindresultaat

De balans tussen humor en serieuze thema's positioneert PC Uitvaart als een verfrissende, eigentijdse keuze die begrijpt hoe belangrijk het is om zowel de persoonlijke wensen als de financiële aspecten van een uitvaart te respecteren en goed te regelen.

Misschien ook interessant?